Team Challenge

Team Challenge

Tijdens de Team Challenge gaat de groep intensief onder begeleiding van een instructeur aan de slag. We hebben diverse opdrachten die de deelnemers stimuleren om samen te werken, te communiceren en logisch na te denken. Alleen met teamwork, goede communicatie en hulp van en met elkaar kunnen deze onderdelen worden opgelost - binnen de teams zal ieders specialiteit of kunde van pas komen, of dit nu op sportief of logisch vlak ligt. Dit programma is geschikt voor zowel schoolgroepen als groepen volwassenen.  De onderdelen die wij aanbieden zijn: 
  • Bandentoren: bij de bandentoren is het de bedoeling om zoveel mogelijk banden om een lange houten paal te krijgen. Er is alleen 1 nadeel: je mag de paal absoluut niet aanraken. Omdat de paal best hoog is, moet je wel samenwerken om de opdracht te behalen.
  • Boulderwand: de boulderwand is eigenlijk een lange, lage klimtoren. Door je aan de klimgrepen vast te houden dien je van de ene naar de andere kant te klimmen. Er zijn diverse opdrachten op te geven. Bijvoorbeeld dat je langs elkaar moet passeren.?
  • Chagrijnenspel: dit spel wordt ook wel het mijnenveld genoemd. Iedereen staat op kratjes en de grond mag absoluut niet geraakt worden. Het doel is om diverse materialen zo snel mogelijk naar de overkant te brengen. Hoe dit wordt gedaan moeten jullie zelf bepalen, maar zodra iemand de grond raakt moet het hele team terug.
  • Lopende A: de lopende A bestaat uit een grote ijzeren A met daaraan een aantal touwen. Er staat één teamlid in de A. Het doel is om met de A een parcours af te leggen. de A Met je team leg je een parcours af door middel van de A in beweging te krijgen door lichaamsverplaatsing en touwen trekken.
  • Spinnenweb: het spinnenweb is een groot net. Het is de bedoeling dat het hele team door het net naar de andere kant gaat. Het enige dat niet mag is het net aanraken. En dit maakt het juist zo lastig. Wederom is samenwerking de oplossing.
  • Torens van Hanoi: dit is een teamspel en puzzel in één! Er staan vijf kisten bij de eerste pion opgestapeld. Het doel is dat deze kisten in dezelfde volgorde bij de achterste pionnen komen te staan.
  • Vlotbouwen: in teamverband bouw je met losse materialen (balken, touw en tonnen) zelf een vlot in elkaar. Samenwerken en naar elkaar luisteren komen komen van pas. Als alle vlotten in het water liggen spant het erom: blijft jullie vlot drijven?
Praktisch
  • Afhankelijk van de groepsgrootte, soort groep en de doelstellingen wordt bepaald welke activiteiten er gedaan worden. Duur van het programma is ca. 2 a 3 uur.
Prijs 
De genoemde prijs van € 12,50 per persoon is geldig bij minimaal 25 deelnemers. 
Vervoer van en naar de locatie is mogelijk, wij berekenen graag een prijs voor u!

Restauratie
Een lunch dan wel buffet/barbecue kan bij geboekt worden, informeer naar de mogelijkheden.

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids)procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino