Stuntcamp Raalte

Stuntcamp Raalte

Stuntcamp Raalte is de ideale locatie om een feest te organiseren! We bieden verschillende arrangementen aan voor een geslaagd verjaardagsfeest,bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, themafeest, kinderfeestje of dagje teambuilding.

Hier doe jij de stunts!
Bij Stuntcamp Raalte krijg je echt een actief dagje uit. Op Hollywood filmsets voer je allerlei stunts uit: spring door vuur, doe autostunts, vlieg als superman en vecht met de slechterik in een Wild West saloon!
De stunts worden uitgevoerd in groepsverband en daarom is Stuntcamp zeer geschikt als teambuilding activiteit. Samen met je groep plan je de stunts en voert ze daarna uit. De stunts worden aangepast aan de durf en kunnen van elke deelnemer. Zo kan iedereen altijd meedoen.

Horeca
Een feestje is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Stuntcamp heeft een eigen horecagelegenheid ‘Chuckies diner’, waar je kunt genieten van een snack, lunch of buffet naar keuze. Dit is los bij te boeken, of zit inbegrepen in een arrangement.

Stuntprofessionals
Stuntcamp wordt gerund door Chuck Borden, een Amerikaanse stuntman. Hij werkte mee aan meer dan 300 films, waaronder Independence Day, Eraser, Scream, New Kids, Kiss kiss bang bang en Columbus Day. Ook deed hij stunts in televisieseries, waaronder: Castle, Star Trek, Buffy the Vampire Slayer, Nash Bridges, Wedden dat ik het kan en Dokter Tinus. Maar ook (muziek)video’s van onder andere P!nk, Matchbox 20, Ben Saunders en Anouk.
Bij Stuntcamp hebben we een enthousiast team van getrainde stuntmannen en -vrouwen die er voor zorgen dat jullie uitje er een is waar nog lang over nagepraat wordt!

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572 853944 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Raalte