Parcoursen Challenge

Parcoursen Challenge

Ben jij gek op klimmen en klauteren en kan jij wel tegen een beetje spanning? Probeer dan onze Parcoursen Challenge. Goed beveiligd leg je de volgende parcoursen af:
  • Hoogteparcours: dit een touwenparcours op 5 meter boven de grond. Er is een makkelijk en moeilijk parcours. Onderweg kom je diverse hindernissen tegen. Lukt het jou om beide parcours af te leggen?
  • Laagteparcours: het laagteparcours is nagenoeg hetzelfde als het hoogteparcours. Belangrijk verschil is dat het laagteparcours op nog geen meter van de grond is. Ideaal voor iedereen die wel van klimmen houdt, maar niet zo dol is op hoogte.
  • Wateroversteken: in het midden van een meertje ligt een eiland dat alleen te bereiken is via vijf bruggen. De eerste brug is nog makkelijk te oversteken, maar de andere bruggen worden steeds moeilijker. Lukt het jou om het eiland droog te bereiken?
Praktisch
Uiteraard wordt het programma met u afgestemd omdat dit afhankelijk is van beschikbaarheid op de door u gekozen datum. Bent u bijvoorbeeld flexibel in de gekozen datum en de Challenge Run draait, kunt u heel voordelig hierbij aansluiten.
  • minimum lengte vereist voor deelname: 1.30m.
  • duur: ca. 1.5 uur
Prijs (per persoon)
  • €16.50
  • inclusief: 1 consumptie per persoon, instructie en 1 keer toegang tot het hoogteparcours, het laagteparcours en de wateroversteken. Prijs is geldig bij minimaal 12 deelnemers.
Restauratie
Tussen de middag kan er een lunch geboekt worden, om de energie weer aan te vullen.
• Lunch: patat, broodje hamburger en 1 consumptie € 3.50 p.p.
• Tevens is het mogelijk om in het restaurant van de kleine kaart te bestellen

Als afsluiting van de dag kunt u flatbread bakken. U kunt zelf het flatbread maken en beleggen met diverse ingrediënten. Daarna wordt deze afgebakken in de traditionele steenoven. De kosten daarvan bedragen € 8.95 p.p. Tevens is een barbecue mogelijk vanaf € 10.00 p.p. of een Canadees buffet danwel koud/warm buffet.

Over het arrangement
Uiteraard wordt het programma met u afgestemd omdat dit afhankelijk is van beschikbaarheid op de door u gekozen datum. Bent u bijvoorbeeld flexibel in de gekozen datum en de Challenge Run draait, kunt u heel voordelig hierbij aansluiten.

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.
 

Extra's Parcoursen Challenge

Toeslag voor Challenge Run (indien deze draait!) € 5.00 persoon

Patat met snack € 3.00 persoon

Pannekoek € 5.00 persoon

Pizza bakken € 7.00 persoon

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino