Parcoursen Challenge

Parcoursen Challenge

Ben jij gek op klimmen en klauteren en kan jij wel tegen een beetje spanning? Probeer dan onze Parcoursen Challenge. Goed beveiligd leg je de volgende parcoursen af:
  • Hoogteparcours: dit een touwenparcours op 5 meter boven de grond. Er is een makkelijk en moeilijk parcours. Onderweg kom je diverse hindernissen tegen. Lukt het jou om beide parcours af te leggen?
  • Laagteparcours: het laagteparcours is nagenoeg hetzelfde als het hoogteparcours. Belangrijk verschil is dat het laagteparcours op nog geen meter van de grond is. Ideaal voor iedereen die wel van klimmen houdt, maar niet zo dol is op hoogte.
  • Wateroversteken: in het midden van een meertje ligt een eiland dat alleen te bereiken is via vijf bruggen. De eerste brug is nog makkelijk te oversteken, maar de andere bruggen worden steeds moeilijker. Lukt het jou om het eiland droog te bereiken?
Praktisch
Het programma en de tijd wordt vooraf met u afgestemd omdat dit afhankelijk is van beschikbaarheid op de door u gekozen datum. Bent u bijvoorbeeld flexibel in de gekozen datum en de Challenge Run draait, kunt u heel voordelig hierbij aansluiten.
  • minimum lengte vereist voor deelname: 1.30m.
  • duur: ca. 1.5 uur
Prijs (per persoon)
  • €16.50
  • inclusief: 1 consumptie per persoon, instructie en 1 keer toegang tot het hoogteparcours, het laagteparcours en de wateroversteken. Prijs is geldig bij minimaal 12 deelnemers.
Eten/Drinken
Er zijn vele mogelijkheden om voorafgaand, tijdens of na de activiteit iets te eten of te drinken.
Bijvoorbeeld een lunchbuffet met soep, koffie/thee met muffin of luxe koek, een eenvoudig patatje met snack maar ook diverse buffetten of een barbecue behoren tot de mogelijkheden. 
Afhankelijk van uw budget en beschikbare tijd maken wij graag een passende offerte voor u.

TIP: Wij kunnen voor u het busvervoer verzorgen, zodat niemand de Bob hoeft te zijn!

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.
U wordt bij het hoogteparcours gezekerd d.m.v. het TopAs-systeem, waardoor dit geheel veilig is.

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino