Maak een Lipdub!

Maak een Lipdub!

De videoclip wordt in 1 keer opgenomen en er wordt niet in geknipt of geplakt. Het is dan ook van belang dat iedereen klaar is voor zijn of haar performance. Dit maakt het erg leuk om de lipdub workshop te doen! Het is een workshop die al erg bekend is in de Verenigde Staten en nu ook Nederland aan het veroveren is. Tijdens de workshop mogen jullie zelf de artiest spelen. Kleed je tijdens de Lipdub al dan niet een Diva of Rocker, … en wees een STER!  Een hoedje kan ook of eenzelfde kleur T-shirt. Wat is het  lievelingslied van de vrijgezel? Of hebben jullie een groepslied die je graag wilt doen? Alles kan bij lipDub Zwolle!

Werkwijze:
Eerst wordt er een lied bepaald en de teksten uitgeprint. Vervolgens wordt de tekst verdeeld onder de deelnemers. Vaak zal er tijdens de Lipdub per duo worden geacteerd omdat dit als prettig wordt ervaren. Hier wordt ook gekeken naar de grootte van de groep.
De plek waar gefilmd wordt kan de geluidsstudio zijn en bij mooi weer is het ook erg leuk om in de buitenlucht te acteren en te filmen. Diverse stads-parken zijn volgens LipdubZwolle hiervoor geschikt.

Bij het begin van de workshop wordt er een route bepaald en langzamerhand ontstaat er een filmscript en choreografie die we gezamenlijk maken. Na diverse Film momenten en doorlopen kan er feestelijke kleding worden aangetrokken. Dit moet natuurlijk niet maar is wel erg fleurig voor op de film. Een pruik en of maffe bril kan al voldoende zijn.

Tijdens de workshop worden er foto’s geschoten om “de making of” vast te leggen. Deze worden gebruikt voor de DVD hoes.
De workshop duurt 3 uur. Dan hebben we minstens 3 films geschoten waar we er één van uitkiezen.

Het maken van de LipDub
Na het filmen kan de LipDub dezelfde avond worden afgemixed en ergens in Zwolle aan de groep worden gegeven.
Voor de Lipdub is de prijs € 25,00 per persoon
Bel voor een offerte op maat (kleine en grote groepen zijn mogelijk)

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
038-7501254 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Zwolle