Klim Challenge

Klim Challenge

Ben jij nergens bang voor, en vooral niet voor hoogte? We zoeken de hoogte op met diverse spannende en spectaculaire klimonderdelen. Sleutelwoorden zijn vertrouwen, communicatie en moed. Wil jij niets liever dan vliegen door de lucht als een vogel of slingeren door de bomen als een aap? Doe de Klim Challenge!

Klim Challenge 
Goed beveiligd met een helm en gordels leg je de volgende klimonderdelen af:
  • Hoogteparcours: een touwenparcours op vijf meter boven de grond. Er is een makkelijk en moeilijk parcours. Onderweg kom je diverse hindernissen tegen. Lukt het jou om beide parcours af te leggen?
  • Laagteparcours: het laagteparcours is nagenoeg hetzelfde als het hoogteparcours. Belangrijk verschil is dat het laagteparcours op nog geen meter van de grond is. Ideaal voor iedereen die wel van klimmen houdt, maar niet zo dol is op hoogte.
  • Klimtoren: net als in een klimhal klim je bij de klimtoren via grepen omhoog. Gelukkig is uitglijden niet erg, want je zit goed vast. Haal jij de top via de verschillende klimroutes?
  • Jacobsladder: dit spel vergt echte samenwerking! De Jacobsladder is een enorme ladder waarbij je in je eentje onmogelijk naar de top komt. Velen hebben het niet gehaald, maar wanneer je goed samenwerkt lukt het! Vele handen...
     
  • Trapezesprong: de trapezesprong is ongetwijfeld ons meest spectaculaire onderdeel. Eerst klim je naar een plateau op ongeveer 5 meter hoogte. Vervolgens hangt er iets verderop een trapeze. Het doel is om naar de trapeze te springen en hieraan te blijven hangen. Het lijkt lastiger dan het is! Lukt het jou?
Praktisch
Het  programma en tijdsbestek wordt vooraf met u afgestemd omdat dit afhankelijk is van beschikbaarheid op de door u gekozen datum. Bent u bijvoorbeeld flexibel in de gekozen datum en de Challenge Run draait, kunt u heel voordelig hierbij aansluiten.

• Minimum lengte vereist voor deelname: 1.30m
• Duur: ca. 2 uur
• Inclusief: koffie/thee of limonade, instructie en 1 keer toegang tot het hoogte- en laagteparcours, de trapezesprong, de Jacobsladder en de klimtoren
• Een programma op maat of een combinatie van diverse challenges is mogelijk

Prijs (per persoon)
  • € 20,-
  • prijs is geldig bij minimaal 15 deelnemers 
  • toeslag voor Challenge Run (indien deze draait!) : € 5,- p.p.
Eten/Drinken
Er zijn vele mogelijkheden om voorafgaand, tijdens of na de activiteit iets te eten of te drinken.
Bijvoorbeeld een lunchbuffet met soep, koffie/thee met muffin of luxe koek, een eenvoudig patatje met snack maar ook diverse buffetten of een barbecue behoren tot de mogelijkheden. 
Afhankelijk van uw budget en beschikbare tijd maken wij graag een passende offerte voor u.

TIP: Wij kunnen voor u het busvervoer verzorgen, zodat niemand de Bob hoeft te zijn!

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

U wordt gezekerd d.m.v. het TopAs-systeem, waardoor dit geheel veilige activiteiten zijn. 

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino