Go Challenge Minigolf

Go Challenge Minigolf

Wat is ontspannender dan een partijtje minigolf? Minigolf heeft als grote voordeel dat het toegankelijk is voor bijna iedereen, jong, oud man of vrouw. Het is een spel dat in teamverband gespeeld wordt, maar waarbij je ook individueel uitgedaagd wordt om een zo hoog mogelijke score te halen. Onze 18-holes minigolfbaan ligt in de natuur, vlakbij het terras. Degene die niet meedoen kunnen zo alsnog een oogje in het zijl houden en kijken welk team het meest succesvol is.

Praktisch
  • duur: ca. 1 uur 
  • reserveren niet noodzakelijk 
  • minimaal aantal deelnemers: 2 
Restauratie
Tussen de middag kan er een lunch geboekt worden, om de energie weer aan te vullen.
• Lunch: patat, broodje hamburger en 1 consumptie € 3.50 p.p.
• Tevens is het mogelijk om in het restaurant van de kleine kaart te bestellen

Als afsluiting van de dag kunt u flatbread bakken. U kunt zelf het flatbread maken en beleggen met diverse ingrediënten. Daarna wordt deze afgebakken in de traditionele steenoven. De kosten daarvan bedragen € 8.95 p.p. Tevens is een barbecue mogelijk vanaf € 10.00 p.p. of een Canadees buffet dan wel koud/warm buffet.

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino