Forest Lodge - Forest Experience

Forest Lodge - Forest Experience

De Forest Experience is het nieuwe concept van Forest Lodge en Go Challenge Outdoorpark! Een ideale combinatie van gezelligheid, een prachtige locatie, toffe activiteiten en eten in overvloed - heerlijk, avontuurlijk en volledig verzorgd. 

Forest Lodge heeft accommodaties voor kleine en grote groepen, voorzien van eigen sanitair, vergaderruimtes ingericht in stijl van de omgeving en een restaurant welke de hele dag open is met bijbehorend een weids terras met dranken en drankenarrangementen. Zelfs de heen- en terugreis kan volledig door Forest Lodge worden geregeld. Het ontbreekt aan niets als u met uw bedrijf, afdeling, organisatie, filiaal of vriendengroep eens de deur uit wilt.

Programma 
 • Ontvangst met drankenconsumptie 
 • Activiteiten (1 tot 2 uur) 
 • Buffet/Barbecue
Activiteiten 
Het prachtige Forest Lodge terrein kent meer dan dertig verschillende activiteiten en vele verschillende spelprogramma's. Voor alle activiteiten kijkt u op www.gochallenge.nl/alle-activiteiten. Een kleine selectie: 
 • Fietstrein of Bikestepper Puzzeltocht: de fietstrein zelf bestaat uit een locomotief met daarachter een aantal wagons. In totaal biedt de fietstrein plaats aan 8 tot 16 personen. Samen stap je op de fietstrein en leg je een route van ongeveer 7 kilometer af door het Sallandse landschap. De bikestepper is een kruising tussen een fiets en een step. Door de houten pedalen naar beneden te duwen komt de deelnemer vooruit.  Op een leuke manier ontdek je de omgeving en ben je tegelijkertijd actief bezig.
 • GPS tocht: met een GPS leg je in kleine groepjes een route van ongeveer 3 kilometer af. Onderweg verzamel je diverse getallen door met elkaar de antwoorden te vinden op lastige vragen. Het is van belang dat je goed oplet tijdens de tocht want alle antwoorden kom je onderweg tegen! Aan het einde staat er een kluis klaar. De groep welke deze kluis het eerste kraakt wint de inhoud van de kluis! 
 • Minigolf (18 holes): wat is er nou ontspannender dan een partijtje minigolf? Minigolf heeft als grote voordeel dat het toegankelijk is voor iedereen. Het is een spel dat in teamverband gespeeld wordt, maar waarbij je ook individueel uitgedaagd wordt om een zo hoog mogelijke score te halen. 
 • Portofoonspel: het portofoonspel is de ultieme test van communicatie, oriëntatie, denkkracht en samenwerking. Wanneer de teams zijn gemaakt moet er een keuze gemaakt worden voor één van de twee rollen: loper of coördinator. Ben jij de persoon in het veld die de afstanden aflegt en de handen vies maakt? Of ben jij meer het type dat het overzicht bewaart, de lijnen uitzet en zorgt dat alles soepel verloopt? Hoe dan ook: beide rollen zijn essentieel om dit spel tot een goed eind te brengen.
 • Teamspelen: er zijn vele spelen om te werken aan teambuilding of om elkaar simpelweg uit te dagen: Lopende A, het Spinnenweb, de Torens van Hanoi, het Chagrijnenspel, Vliegend Water en meer! Zijn jullie op elkaar afgestemd of is het schreeuwen door elkaar? 
 • Hoogte- en Laagteparcours: onze klimparcoursen liggen te wachten.. Op een eiland, in het midden van ons recreatiemeer. Eenmaal aangekomen en voorbereid wachten er 14 pittige hindernissen op vijf meter hoogte. Gezekerd en voorzien van een valhelm leg je het parcours af. Er zijn twee lussen in het parcours gebouwd: een makkelijke en een moeilijke route. Vliegen of kruipen.. Als je de overkant maar haalt!
Prijs (per persoon)
 • vanaf €35,-
 • deze prijs is geldig bij minimaal 25 deelnemers en is inclusief 1 activiteit, 2 consumpties en een buffet/barbecue naar keuze.
Eten & Drinken 
 • er is keuze uit drie menu's: flatbreads bakken, een warm/koud/canadees buffet of een heerlijke barbecue.
Praktisch
 • duur programma: 3,5 tot 4,5 uur 
 • busvervoer heen en terug is mogelijk! Informeer naar het tarief.
Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino