Dagtocht Winterberg Sahnehang, weekend vanaf € 82,50 p.p.

Dagtocht Winterberg Sahnehang, weekend vanaf € 82,50 p.p.

Op het hoogste punt van Winterberg aan de noordzijde van de Kahler Asten vind je de Sahne-hang. Deze bestemming is het meest sneeuwzeker, de pistes worden zo nodig met sneeuwkanonnen geprepareerd, zodat je ook bij minder weer goed kunt skiën. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier uit de voeten. Het belangrijkste skimateriaal is de Big Easy ski, de korte ski waar zelfs de beginneling mee kan skiën. Voor gevorderden zijn er Carvingski’s en Snowboards (in beperkte oplage). Er is een gezellig restaurant met een open haard voor de aprés ski waar aan het einde van de dag een 3-gangenmenu geserveerd wordt. Vanuit hier heb je een goed zicht op de piste en alles ligt vlakbij elkaar, waardoor de groep echt een dag samen uit is.

De dagtocht is inclusief:
Busvervoer op zaterdag /zondag
Big Easy Skimateriaal en skipas voor de 3 liften bij de Sahnehang
Skischoenen en Helm
3-gangendiner bij de piste (tomatencremesoep, kleine groene salade, Schnitzel met friet en saus oder Spaghetti bolognese met Parmezaanse kaas, Herrencremepudding, 1 frisdrank of 1 bier)
Sneeuwzekerheidsgarantie
BTW en Duitse Steuer

Reistijden
De standaard vertrektijd is 05.00 uur. Afhankelijk van waar je vertrekt is de verwachte aankomst op bestemming tussen 09.00 - 11.00 uur. De chauffeur houdt altijd 9 uur rust, ingaande vanaf het tijdstip van aankomst. Terugkomst op de vertrekplaats is dan tussen 22.00 - 01.00 uur. De verwachte reistijden worden op de bevestiging aangegeven.
Uiteraard is het ook mogelijk om via ons een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallen- en wintersportdekking.

Sneeuwzekerheidsgarantie
Indien onze agent ter plaatse 2 dagen voor de reisdatum vaststelt dat er niet voldoende sneeuw meer aanwezig is, kun je in overleg met ons gratis de datum verschuiven. Indien de reis geannuleerd wordt, berekenen wij alleen 25 Euro administratiekosten.
 
Een dagje uit met Groepsuitje.com: alles in één keer geregeld!

Extra's Dagtocht Winterberg Sahnehang, weekend vanaf € 82,50 p.p.

Korting voor wandelaars € -15.00

p.p.

Korting voor deelnemers met eigen materiaal € -2.50

(wel skipas) p.p

Alpineskimateriaal € 4.00

prijs p.p.

Snowboardmateriaal € 4.00

prijs p.p.

€ 0.00

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572 391 439 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Winterberg