Citytrip Praag

Citytrip Praag

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Praag, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Praag
Al slenterend over de gotische Karelsbrug met zijn zestien bogen, drie torens en dertig standbeelden maakt u kennis met een bijzondere sfeer. Vervolg uw weg naar het grootste gesloten paleizencomplex ter wereld; de Prager Burcht. Ervaar het Gouden Straatje met de gekleurde huisje van alchemisten en goudsmeden. Wandel met uw gezelschap naar de Altstadt en bewonder het astronomische uurwerk. U mag de Joodse Wijk zeker niet vergeten te bezoeken. Dit is ongetwijfelt het grootste monument van de Joodse Cultuur.

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Praag. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Praag (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
 

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0227-549450 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Praag