Challenge Run Groepsuitje

Challenge Run Groepsuitje

De Challenge Run is uitermate geschikt voor allerlei soorten groepen. Zoekt u een activiteit voor uw personeelsvereniging, sportvereniging, vrijgezellenfeest of familiegroep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Challenge Run biedt een evenwichtige en gevarieerde uitdaging, zowel fysiek als mentaal. De vrije keuze tot inzicht en fysieke inspanning maakt dat iedereen aan bod komt, zodat voor iedereen de kans op een overwinning gelijk is. Een veelvoud aan activiteiten nodigt de deelnemers uit tot nieuwe uitdagingen. Zij groeien in hun zelfbewustzijn, doordat ze na instructie in staat zijn om zelfstandig bepaalde onderdelen onder de knie te krijgen. Ze leren grenzen te verleggen. Alleen, maar ook in teamverband. Bij bepaalde onderdelen is samenwerking namelijk noodzakelijk om tot goede prestaties te komen. Je leert dus omgaan met ieders kwaliteiten en tekortkomingen en vooral om deze op elkaar af te stemmen. De Challenge Run brengt daardoor niet alleen de motorische, maar ook de sociale vaardigheden in beeld.

De Challenge Run
Bij de Challenge Run maken de deelnemers in groepen kennis met allerlei outdoor activiteiten. Activiteiten die hier altijd bij horen zijn: het hoogte- en laagteparcours, de klimtoren, kratstapelen, de jacobsladder, trapezesprong, bikesteppers, boogschieten en kanovaren. Na een korte uitleg door één van de instructeurs kunnen de deelnemers direct aan de slag. 

1. Deelnemers vormen teams van 6 personen
2. Elke activiteit bevat een uitdaging waarmee 1 tot 6 punten te verdienen zijn.
3. Het team met de meeste punten wint! 

Programma
  • Ontvangst op het GoChallenge terrein, tijdstip afhankelijk van de gekozen datum. Op zaterdag is dit bijvoorbeeld 13.30 uur.
  • U wordt ontvangen door de hoofdinstructeur die uitleg zal geven over het programma en de activiteiten 
  • U heeft de mogelijkheid uw kostbaarheden in bewaring te geven - iedereen ontvangt een flesje water ter verfrissing gedurende de activiteiten. 
  • Duur programma ca. 3.5 uur. Gedurende dit tijdsbestek doet u verschillende activiteiten met de teams
Prijs en deelname
De genoemde prijs van € 22.50 per persoon is een vanaf prijs - deze prijs is geldig bij minimaal 25 deelnemers.
Heeft u minder deelnemers? Vraagt u dan naar de mogelijkheden om aan te sluiten op een dag waarop u kunt aansluiten bij andere groepen.
Reserveren is noodzakelijk.

Eten/Drinken
Er zijn vele mogelijkheden om voorafgaand, tijdens of na de activiteit iets te eten of te drinken.
Bijvoorbeeld een lunchbuffet met soep, koffie/thee met muffin of luxe koek, een eenvoudig patatje met snack maar ook diverse buffetten of een barbecue behoren tot de mogelijkheden. 
Afhankelijk van uw budget en beschikbare tijd maken wij graag een passende offerte voor u.

TIP: Wij kunnen voor u het busvervoer verzorgen, zodat niemand de Bob hoeft te zijn!

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

Extra's Challenge Run Groepsuitje

Ontvangst met koffie/thee en muffin € 4.00 persoon

Canadees buffet incl. zelf flatbreads bakken en dessert € 19.50 persoon

vanaf

Koud/warm buffet € 19.50 persoon

vanaf

Barbecue incl. dessert € 19.50 persoon

vanaf

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino