Challenge Run

Challenge Run

De Challenge Run is uitermate geschikt voor allerlei soorten groepen. Zoekt u een activiteit voor uw personeelsvereniging, sportvereniging, vrijgezellenfeest of familiegroep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Challenge Run biedt een evenwichtige en gevarieerde uitdaging, zowel fysiek als mentaal. De vrije keuze tot inzicht en fysieke inspanning maakt dat iedereen aan bod komt, zodat voor iedereen de kans op een overwinning gelijk is. Een veelvoud aan activiteiten nodigt de deelnemers uit tot nieuwe uitdagingen. Zij groeien in hun zelfbewustzijn, doordat ze na instructie in staat zijn om zelfstandig bepaalde onderdelen onder de knie te krijgen. Ze leren grenzen te verleggen. Alleen, maar ook in teamverband. Bij bepaalde onderdelen is samenwerking namelijk noodzakelijk om tot goede prestaties te komen. Je leert dus omgaan met ieders kwaliteiten en tekortkomingen en vooral om deze op elkaar af te stemmen. De Challenge Run brengt daardoor niet alleen de motorische, maar ook de sociale vaardigheden in beeld.

De Challenge Run
Bij de Challenge Run maken de deelnemers in groepen kennis met allerlei outdoor activiteiten. Activiteiten die hier altijd bij horen zijn: het hoogte- en laagteparcours, de klimtoren, kratstapelen, de jacobsladder, trapezesprong, bikesteppers, boogschieten en kanovaren. Na een korte uitleg door één van de instructeurs kunnen de deelnemers direct aan de slag. 

1. Deelnemers vormen teams van 6 personen
2. Elke activiteit bevat een uitdaging waarmee 1 tot 6 punten te verdienen zijn.
3. Het team met de meeste punten wint! 

Programma
  • Ontvangst op het GoChallenge terrein vanaf 13.30 uur 
  • U wordt ontvangen door de hoofdinstructeur die uitleg zal geven over het programma en de activitieten 
  • U heeft de mogelijkheid uw kostbaarheden in bewaring te geven - iedereen ontvangt een flesje water ter verfrissing gedurende de activiteiten. 
Deelname
Voor de Challenge Run geldt een minimale deelname van 20 personen. Met minder dan 20 personen kunt u alleen op bepaalde dagen deelnemen. Reserveren is noodzakelijk.

Prijs 
De genoemde prijs van € 22.50 per persoon is een vanaf prijs - deze prijs is geldig bij minimaal 25 deelnemers. De uiteindelijke prijs word gebaseerd op basis van het aantal deelnemers en reisafstand. Wij maken met liefde een passende offerte voor u.

Restauratie
Tussen de middag kan er een lunch geboekt worden, om de energie weer aan te vullen. En/of sluit de middag af met een maaltijd in het gezellige nabijgelegen restaurant! 
• Lunch: patat, broodje hamburger en 1 consumptie € 3.50 p.p.
• Tevens is het mogelijk om in het restaurant van de kleine kaart te bestellen

TIP: Wij kunnen voor u het busvervoer verzorgen, zodat niemand de Bob hoeft te zijn!

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

Extra's Challenge Run

Ontvangst met koffie/thee en muffin € 4.00 persoon

Canadees buffet incl. zelf flatbreads bakken en dessert € 19.50 persoon

vanaf

Koud/warm buffet € 19.50 persoon

vanaf

Barbecue incl. dessert € 19.50 persoon

vanaf

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino