Boeren Klompgolf

Boeren Klompgolf

Boerenklompgolf ook wel boerengolf genoemd is in korte tijd enorm populair geworden. Bij de Grimberghoeve kunt u dit populaire boerengolf spel nu al voor het 15e jaar spelen op de 9 holes boerenklomp golfbaan. De golfbaan bij de Grimberghoeve is een van de mooiste boerenklompgolfbanen van Nederland. De de Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter in Overijssel op de grens van Twente en Salland is gelegen tussen de gezellige plaatsen Nijverdal, Wierden en Rijssen Holten. De boerengolfbaan  is aangelegd door verschillende weilanden en  omgeven door bos en akkerwallen.

Op de golfbaan zijn verschillende hindernissen waar u met de golfbal tussen door moet proberen te spelen bijvoorbeeld een boerenhek / melkbussen een heuse huifkar of probeert u de waterhindernis eens! Niet gelukt? Geen nood, met de “prachtige boot“ De Neeltje Jacoba haalt u de bal zo weer op het droge.

Speldoel: Probeer in zo min mogelijk slagen de 9 holes boerengolf baan rond te komen. De baan is uitgezet op weilanden die agrarisch in gebruik zijn. Het is dus geen egale gemillimeterde grasmat, de ideale spellijn is echter wel gemaaid als ware het een normale golfbaan. De spelduur is ruim 1.5 uur, minimale groepsgroote 2 pers. tot  max. 110 pers.

Extra's Boeren Klompgolf

All-in-arrangement € 37.50 p.p.

barbecue of buffet incl. drankjes

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0548 513292 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Notter