Blokarten

Blokarten

Blokarten, oftewel strandzeilen, is en blijft een absolute aanrader voor ieder strandevenement. Een avontuurlijke en uitdagende sport en ook nog eens heel makkelijk en snel te leren. U kunt bij ons blokarten (geen blowkarten) in allerlei vormen. U kunt alleen rijden of in duo’s (blokart tandem) en zelfs strandzeilen in teams.

Blokarten met grote groepen
Blokarten met groepen die groter zijn dan 50 personen lijkt misschien een hele organisatie, maar niets is minder waar! Dankzij onze jarenlange expertise in de organisatie van arrangementen voor  blokarten met groepen kunnen we op maat gemaakte dagen samenstellen die volledig aan al uw wensen voldoen! Ook als het gezelschap groot is, is blokarten met groepen een zeer geschikte activiteit ter invulling van uw bedrijfsuitje blokarten! Lekker uitwaaien en genieten van actie op het zand van Wijk aan Zee!

Blokarten met kleine groepen
Blokarten met groepen die kleiner zijn, zoals bijvoorbeeld met een vrijgezellenfeest blokarten op het strand of een personeelsuitje in Wijk aan Zee op het strand, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Onze arrangementen blokarten met groepen bieden voldoende speciale mogelijkheden zoals uitbreiding met GPS trackers, Go Pro’s of  teambuilding blokarten in de DUO blokart!

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
(0)88 – 4249000 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Wijk aan Zee