BBQ fundonut

BBQ fundonut

De BBQ+FunDonut brengt de zomer naar Almere. Het is de blikvanger en zomerhit. Wees er bij en voel je VIP!
Beleef de sensatie van een barbecue, lunch en lounge op het water met je familie, vrienden, collega's en eigenlijk iedereen die het mee wil maken.

De BBQ+FunDonut heeft een buitenboordmotor en je kunt dus al varende genieten van een spetterende barbecue of trendy loungeparty. Met de BBQ+FunDonut heb je in ieder geval genoeg bekijks!
Op de BBQ+FunDonut kunnen maximaal 10 personen en we hebben 5 donuts! Je kunt dus met max. 50 personen donutten!

Je kunt ze reserveren met een gasbarbecue of een loungebar. Wil je lekker luxe en makkelijk? Laat de barbecue, lunch of lounge dan door ons verzorgen, een echte Donut-Easy! Je kunt de catering en de drankjes natuurlijk ook zelf regelen. Het is dan een Donut-Yourself

Reserveren & weer-garantie
Vooraf reserveren is wel nodig. We moeten de donut vaarklaar maken en je hoeft daarop dan niet te wachten. Direct aan boord en donutten dus!
En als het op de dag dat je hebt gereserveerd slecht weer is, geen nood, wij leveren er altijd goed Donut-weer bij. Bij elke reservering krijg je van ons een 'Donut-weer-garantie'. Als het regent of te hard waait mag je de reservering omzetten naar een andere dag. Net zo vaak tot het wel goed Donut-weer is.

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
036 534 4937 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Almere